dilluns, 7 de juny del 2010

escapadeta a Do... Dour...Dourg.... Dourgne!















De nou excusa ideal per reactivar aquests raconets! I aquesta vegada retornant la seva funció als seus orígens: va de viatgets! Perquè Emma tu i jo quedar per quedar ja no, oi?? Si ens veiem al cap de 3 mesos que sigui marxant por ai! I vam escollir bé la destinació: DOURGNE! (t'ha costat dir-ho, però al final te n'has sortit! Sabia que una funcionària era capaç d'això i de més :P)
I qui ens esperava a la rotonda dels ciclistes gorditus?? En Joseeee! Gràcies mañico per haver-nos fet d'amfitrió, de guia i haver compartit amb nosaltres aquest finde de retrobament (ple de records, com no =)
Espero que tu t'ho hagis passat igual de bé que nosaltres i que els del poble no et mirin ara malament, com el raret que s'asseu al portal a les 12 de la nit, o el que té amigues que es depilen les celles al mig del carrer! Nosaltres a part del formatge, la cervesa i una miqueta del sol que queia a Toulouse ens emportem grans frases que afegirem al repertori i un somriure d'orella a orella!
Finde de carretera, relax, turisteo, festa (de la cual no hay fotos pk las pintas dentro de akellos calurosos locales no eran las mejores...y ya sabes que o salimos divinas o no se cuelgan jeje), solano, fondues, aire fresc, cafès descafeinats de sobre (el pobre noi encara està pensant què coi volia prendre l'Emma, però bien trabajado eh Jose!), dscoberta dels caprixillos d'en Jose (ja se li ha cascat una altra peça Emma.. no será culpa de la esponjita económica, no? o a ver si va a ser que tenías que haberle puesto las otras ruedas!), abres que no ceden, hijos que no querríamos tener, estudis logístics per dormir (amb molt bons resultats!) i gustines!! Quin gran invent això dels gustines!

Ahora espero verte pronto cariñico! I a tu també burrota! Una abraçadaaaaa als dos i un besito de buenas noches...

1 comentari:

anna ha dit...

Se'm fa estranys irrompre en el teu món, però és que estava mirant blogs quan de cop he topat amb el teu. L'he mirat una mica per sobre així encuriosida i he descobert, sinó m'equivoco, que ets ni més ni menys que de Mataró. Quina casualitat, jo també. jaja Un petunet!