dilluns, 31 d’agost del 2009

Pérez-Mora's in London!








Visca el carnaval!!!

Increïble el primer dia amb la Sandreta per aquí!! Què puc dir?!! Notting Hill es vestia avui de carnaval però ha estat molt més que simples comparses!

hem començat el dia amb un molt bon esmorzar arribat des de Mataró :P i després viatget cap a l'altra banda de la ciutat amb bus (opció més k considerable tenint en compte com l'havíem liat a primera hora del matí amb el metro amb l'empanada k jo portava a sobre).

Quan hem arribat al lloc en qüestió gairebé no hi havia gens d'ambientillu, però hem sigut testimonis de com s'anava omplint... i com si sha omplert! Caminàvem i els carrerons plens de música, tenderetes de menjar i jamaicans amb rastes no s'acabaven mai! Sort d'un mapa que un dels guàrdies molt gentilment ens ha donat que si no estàvem més que perdudes! Coses rares...també unes quantes! Un home ballant i saltant per les repisses de les finestres, per exemple!

El resultat després d'una tornada amb bus més k entretinguda, és k a una ja la tinc adormida akí al costadet i k l'altra (o sea sé jo mateixa) no trdarà gaire més! estem des-tros-sa-des!! més fotos del carnaval a http://carleta87.blogspot.com i aviat més des de London! (si es pot...:P)


Bona nit gent... molts petons


Sona: Cuanto más me sujetas - Bebe (ha tornaaaaaaaat=)