dimarts, 28 de juliol del 2009

1st visit!! =)




Ja ha començat una nova setmana i, encara que el cap de setmana va ser durillo (si menciono el dia 25 de juliol suposo k la majoria entendreu per què), la setmana ha començat amb una dosi extra d'energia. Una visita sempre ajuda =)

Dissabte vaig tenir l'enooooorme plaer de compartir el dia amb en Ruben (AKA The Legend;) I òbviament, a part de disfrutar de London, de les vistes des de Greenwich again, del passeig pel Thames o dls cacauets garrapinyats, us asseguro que ens vam enrecordar molt dels 15's.

Gent no estic per allà aquests dies però ni falta fa k us digui k les Santes són una vegada a l'any!! Així k visqueu-les tan com pogueu! Queden dos dies i encara hi ha molt per donar i per rebre d'aquestes festes màgiques, gaudiu-les per mi també please i avui crideu fins a quedar-vos afònics "No n'hi ha prou!" (tu i l'equip de guies també eh Ruben!)

Mil gràcies per la visita Ruben! (o vaig ser jo la que vaig fer la visita? ara nouse... jeje) Un petó super fort!!

I des de London cap a Mataró... Glòria a les Santes!!!


Sona: (No sona, però és el que ha sonat aquests dies dins el meu cap) El Bequetero!!

diumenge, 19 de juliol del 2009

Punt Zero



Noo.... Porto uns dies no del tot localitzable, però no té res a veure amb la Swine Flue! per més japonesos k portin mascareta pel carrer (London està immersa en una paranoide total), la grip encara no ha pogut amb mi!

Finde de turisteo i de fotos típiques! el temps segueix sense acompanyar, però el mar sempre és mar i ahir el vaig veure a Brighton!! Jo a mataró no m'hi he fixat mai, però ahir mntre ens acostàvem a la platja l'aire anava agafant una olor molt peculiar (wenu i el so dels milions de gavines que hi havia per allà donant voltes també ajudaven a saber que ens acostàvem al mar!). Una ciutat maca, però amb massa pluja i vent per poder-la gaudir!

I avui...Greenwich! la foto bona és des de l'altre costat, però no tenia humor per fer la cua quilomètrica que hi havia! i total una línia és una línia,no? Doncs per aquest costat també serveix! El dia ha acabat al Cloud Dance Festival. Jo soleta..obviously! Per aquestes ocasions ja ni em preocupo a buscar acompanyants jeje

I ara a descansar que demà torna a ser dilluns! I ara més que mai m'he de concentrar que l'Advanced level requereix les neurones més despertes o se m'escapen paraules noves que he d'anar apuntant al meu diccionari particular!

Bona nit i bona setmana a tothom. petoons des de Londres!

Sona: Details in the Fabric - Jason Mraz

dimarts, 7 de juliol del 2009

Moments de parc...







Wenu estan en l'ordre invers al k les he posat i invers al cronològic però ja us explico! jeje

1. Flipada de la carleta a Hyde Park mntre escoltàvem el festival (tinc alguns vídeos amb cançons de fons k crec k us sonaran mooolt =)

2. Apalanke diumnge a Hyde Park, post picnic. wenu post no! de fet vam seguir menjant tota la tarda!

3. Picnic a Cavendish Square. Sí Sí... maduixes amb Nutella.. ens cuidem! jeje

4. Posta de sol al Regents (aquest dia vam haver de saltar la tanca per sortir pk ja havien tancat)

5. I akí teniu el motiu pel qual no ens vam adonar k l temps passava... jo k tocava massa bé la guitarra i tenia a la gent embobada! jajajaja, beginner beginner sóc! Thanks for your patience Raoni! (és el meu mestre, el de la foto)

Wenu ara sí k us deixo, bye byeee!

Moments varis!







1/2. Ahir a la nit a l'Sports Cafe amb gent de l'escola. Per cert, la noia k aguanta el got a la primera foto, la Marta, és de badalona va arribar ahir! és la segona catalana k he conegut per aquí!

3. % de la tarda i... a la calle! i si plou...solucions improvisades! digues k sí Serhat!

4. El gran seient del cineee!!

5. "Bon dia pel dematí!" Una foto matinera després de passar una nit adoptats a casa l'Arthur i en Serhat, al costat de dos pallassos, l'Arthur i en Diego, k no saben posar cares normals a les fotos!!!

Prèmiere, uuhhh!




Famoseo famoseo!! Això és el k buskàvem avui a Leicester Square! Sortint de l'escola hem anat cap a la prèmiere de Harry Potter, però jo no he estat capaç de reconèixer a ningú!! Tinc la foto d'un suposat company d'en harry, però us he posat la foto representativa de l'atmosfera, que era a lo que anava jo! A veure l'estora vermella!(i de rebot les adolescents histèriques...) Encara que els actors si es descuiden han d'entrar remant al cinema! Ha caigut una impressionant, Picaddilly inundat i quan dic inundat vull dir k l'aigua en un dels passos de peatons m'hauria arribat al turmell si hagués passat per allà!

Per sort el cap de setmana vam poder salvar-lo i disfrutar de les nits i dels parcs! La veritat és k això de tenir concerts de gratis estirada a Hyde Park no està gens malament, i akests dies hi ha música nonstop =)

De coses me n'han passat mil, des de deixar-me els apunts i el llibre d'anglès en un pub (k encara espero recuperar pk són així d majos i el de Lost Property mai està disponible!), passant per escollir un seient trencat en un cinema k m va deixar assegudeta al terra, fins a entrar a la classe de contempo ekivocada i fer una hora i mitja de contemporari I una mikeeeeeeeeeeeeeta avorrida! en fi... ja és això tractant-se de mi. ah! i a això afegiu-li k em deixo el paraigües cada dia a casa i podreu entendre també perquè m'he posat malalta akests dies. estic molt millor per cert!!

Ara us deixo k comencem Criminal Minds i amb una mica de sort ja hauré vist el capítol en castellà i em serà més fàcil entendre les xerradetes de l'Spencer.

Mil petoooons gent, bona nit!

dijous, 2 de juliol del 2009

back in london!








Hola gent!!


Back in London... Després d'un cap de setmana stressful stressful torno a ser x akí donant voltes! perkè la veritat es k akests primers dies de la setmana he tingut poca energia com x tornar a les classes de dansa, dilluns vaig arribar destrossada i la resta dels dies tenia el cos k semblava k m haguessin fotut una pallissa jeje tanta tensió en pocs dies no podia ser bona...


així k he aprofitat akestes tardes per fer turisteo i per gaudir dels parcs k akests dies s estan convertint en les platges particulars dls londoners. si jo estic passant calor imagineu-vos ells k no estan nacostumats! (encara k suposo k no té res a veure amb el k deveu estar passant vosaltres!) l'altre dia vaig descobrir chinatown, la plaça del famoseo de Leicester i tot de llocs k nkra no havia vist de nit on a més a més cada dia lien alguna x en Michael Jackson. al blog penjo algunes fotillos més d'akesta rutilla, vale?


vaig a preparrame el dinar k aniré a menjar al parc per sentir-me integrada amb la resta d'habitants :P


Petooooooooooooooooons!!!


Sona: Summer cat - Billie the Vision & the Dancers (kin bon rollu d'anunci i de cançó.....)