dimecres, 29 d’octubre del 2008

Fred x fred.....



No tinc el Pc i em fa pal fer trasllat de fotos així k actualitzo amb el k tinc akí al portàtil: Finlàndia, bàsicament. I és k a més ho trobo taaaaaaaaant a faltar. Aquests dies no paro de pensar que ja érem a l'equador de l'erasmus, que havien passat ja mil coses i encara en quedaven d'altres tan increïbles i inoblidables con el viatge a Rússiva. quedava molt poquet x marxar cap a Moscowa (prèvia celebració d'aniversari claruuu!)!!


I a més a més el "fred" d'aquests dies m'ha fet pensar en el biruji que estàvem passant allà (sort vam tenir que fos un hivern suau sinó algun dia les mans se'ns haguéssin quedat al manillar de la bici! xD) passant les hores de fred i les nits amb soparets comunitaris, timbes de póker... que diferent tot plegat! Però wenu k nosé kè us explico, k d'això he escrit i parlat mil vegades!! Només pensaments en veu alta.


I miss you all! and all the things we shared... kisses for everyone!!


I per tots els d'aquí també petooons eh!! No sé kè xplikrvos ke sigui més.... actual. Dies de classes de clàssic intenses amb alguns moments una mica patosillos, però amb sentiment general de satisfacció. I res, castanyada propera. mentrestant celebrant halloween a l'escola i disfressantme de bruixa jijijiji


Bona nit!!!


Sona: Abrázame - (versió d'Iván Ferreiro, no sé de qui és l'original :P suposo k deu ser algún clàsic d akells cutrillos...)


P.D.: no tenia les fotos xo avui tota la troupe k va aparèixer xl Clap dissabte es mereixia l'actualització. Gràcies!! no sabeu la il·lusió k m va fer tenir-vos x allà! muaaaaaaaaaaaaaaaaaaa