diumenge, 14 de setembre del 2008

Bailando, me paso el día bailando...!!!







Grandíssim!!! Tremendo el sopar (un dels més mogudets que he tingut mai, tot s'ha de dir!!) i la festeta de després. Ni tan sols el camí cap al Clap es queda enrere (para muestra una foto m´ñes k representativa!). Va ser molt divertit guapis, gràcies a totes. I emotiu una miketa també eh... n moments d akests és quan ens adonem k dins la nostra aula i dalt dels escenaris hem trobat molt més que companyes. Aquesta vegada li dic especialment a una (curiosament la primera amb la que vaig compartir escenari) que li desitjo el millor del món per terres peruanes. k s'enrecordi de mil bailoteos varis, i k espero saber d'ella molt sovint.. vale petardilla?! teniu més fotos a http://carleta87.blogspot.com i la resta me les podeu demanar i us les enviaré/compartiré/gravaré... encantada!


sento k demà comença alguna cosa nova. alguna cosa k m'agradaria k tingués un perfil més clar i k a estones m'espanta una mica, però estic decidida a fer-ho. gràcies entre d'altres a totes aquelles i aquells k dins d'aquesta escola k es veu a la foto em vau ajudar a fer un pas endavant o em vau donar una empenta en algún moment.


Suposo k demà també moltes nenes d la uni comencen a fer de mestres (sinó comnçaran aviat). a totes, molta sort! i als k comenceu el curs pk seguiu a la uni (m'hauria de pensar una estona si dirvos "pobrets" o "afortunats") també sort! queda inaugurat l'incert curs 2008-09!


Molts petons a tothom! Bona nit


Sona: Crime - Najwajean (cada dia m'agrada més la cançoneta) // encara k si hagués de triar una cançó pel cap de setmana seria... "He perdido los zapatos" :P vaia telaaaaaaaaaaa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

well its nice to know that you have great hits here.

Anònim ha dit...

its good to know about it? where did you get that information?

Anònim ha dit...

what happened to the other one?

Anònim ha dit...

help me.