diumenge, 2 de març del 2008

Planejant festes pijama...







Wenu wenu wenuuuuu! aki estem altre cop! de nou sopar de ballet (k dius: altre vegada?¿ doncs mira és k kda dia se'ns hi apunta algú més, jeje) per ordre d'aparició d'esquerra a dreta: la Laura, la Rousi, la Núria, jo mateixa i l'Alba. I ja ens vam encarregar que a la taula quedés constància que havíem sopat allà (després d'uns minuts esperant taula per culpa del maleït partit, els culés estaran d'acord amb això de maleït jiji), encara que el paper akell poc més devia durar...


I després caminito a peu (k smpre m'enredeu i vaig abandonar el meu Clio) cap al...Clap!! No sé pk akests punts supensius d'intriga si sempre hi va el amteix nom després dels punts! (Anna la propera vegada k estiguis a punt de venir i al final no vinguis, m'enfado). I la pre-party (k ja feia estona k havíem comnçat amb una primera sangria) cm smpre també a l'Inno. Allà però casi ens quedem sense segona sangria, oi Rousi....? Sort dl barrufet, pesolet o com es digui!! k x cert Núria ens l'hem deixat avui al matí quan hem fet recompte :P I un cop dins doncs sense paraules. Rumbeta x aquí, bailoteo x allà, coneixent gent a la terrassa, passant estona a la barra, fent fotos a desconeguts... I pim-pam! les 6 del matí i cap a casa l'Alba a fer la nostra particular fetsa pijama (k va durar 15 minuts). I avui al matí ha costat eh Nurieta?? Si és k..com se t'acut amb la migranya sortir de festa!


Doncs res... ara fins la propera i a veure si enganyem també la Laura... Al blog (http://carleta87.blogspot.com) hi penjaré més fotos, vale?



Molts petons gent i k comenci bé la setmana.


Cançó: seguint encara amb el concert al cap, una de buen rollito "Pal Sur" de Canteca (akesta la vam poder cantar a trossets eh, tot un exitazooo!)