dissabte, 3 de maig del 2008

Fotògrafa i model x un dia :P


Avui per la meva fotògrafa! Perquè ens vam currar una peazo sessió de fotografia durant tota la tarda k ns va deixar mortes!! (nkra k ningú ns va treure el nostre break amb merenar inclòs ehh!!) De debò espero k t puguin anar bé, x mi va ser un plaer ja ho saps. i més k n faria!

Jo de moment com k n tinc les fotos pro's en poso una de més casolana. Platja d'arenys, juliol del 2006, 24 hores de bàsquet. a k tu no la tens?? :P kins temp! ara k me la miro millor la perspectiva no és massa bona, xo m'encanten els ulls i el cabell moll, i la pell moreneta, i la llum del solete, i el mar k només nosaltres sabem k està darrere! en fi, k podria estar tirada a qualsevol lloc, però k nosaltres sabem k és una foto molt i molt mediterrània! xD

avui també va x tu x ser de les pokes persones k ahir fltaven al Clap!! mecaxis, akestes retirades tan d'horeta mai més eh! k entri jo al Clap i ja no hi siguis..fatal! Ahir nit d trobades inesperades, gent de dansa, d batxillerat, gent no precisament pro-Clap... jeje (Laia, vas ser la sensació de la nit!). Una nit divertida d veritat. i k si vols m faig íntima kasi de l'estrella de l'escenari!! Doncs wenu, lo dicho sandreta, k avui et tocarà ballar totes les rumbes k no vas ballar ahir.

Petonets x tothom!

Sona: Crime - Najwajean

1 comentari:

Anònim ha dit...

I try to understand catalan ...but it somehow a bit too hard for me ;)
anyway, lovely picture with beautiful eyes and smiles
petons noyas